Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Temmuz 2023 Pazartesi

Barbie filmi rekora koşuyor

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Barbie filmi, Hollanda'da da rekora koşuyor. Filmi ilk dört günde 250 bin kişi izledi.

Warner Bros. tarafından yapılan açıklamaya göre, Barbie filmi Hollanda sinemalarında büyük bir ilgi görüyor. Çarşamba gününden beri gösterimde olan film, pazar günü itibarıyla dört günde 250 bin izleyiciyi çekmeyi başardı. Bu sayı, salı akşamı düzenlenen özel 'Ladies Nights' etkinliklerine katılanları da içeriyor.

Warner Bros Sözcüsü: Harry Potter filmleriyle kıyaslanıyor

Bir Warner Bros. sözcüsü, "Film, tüm beklentilerin üzerine çıkıyor" dedi ve "Birçok sinema bize talebi karşılamak için ek gösterimler planladıklarını söyledi. Harry Potter filmleriyle kıyaslanıyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Mario Bros'la yarışıyor

Barbie, 2023 yılının en iyi açılış hafta sonuna doğru ilerliyor. Bu rekor şu anda Mario Bros filmine ait. Mario Bros, ilk beş gününde neredeyse 390 bin izleyici toplamıştı. Margot Robbie'nin başrolde olduğu komedi filmi şu anda Hollanda'da 161 sinemada gösterimde.

ABD'de ilk günde 22,3 milyon dolar hasılat

Yönetmen Greta Gerwig'in filmi, dünya çapında ünlü oyuncak bebek Barbie'nin kendi dünyasının yanı sıra, erkek ve kadınların eşit olmadığı gerçek bir dünyanın da olduğunu keşfettiği hikayeyi anlatıyor. Film, uluslararası alanda da büyük başarı elde ediyor. Analistlere göre Barbie, ABD'de ilk gününde 22,3 milyon dolar hasılat elde etti ve ilk hafta sonunda 110 milyon doların üzerinde bir gişe başarısı yakalayacak.

Geri Dön 24 Temmuz 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN