Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
15 Eylül 2023 Cuma

Amsterdam'da bir Türk'ü öldüren iki çocuk gözaltında

Amsterdam'da 27 Ağustos'ta öldüresiye dövülen 42 yaşındaki Türk adamın katil zanlıları 13 ve 15 yaşındaki iki çocuk gözaltına alındı.

Polis raporuna göre, ağustos ayında Amsterdam-Noord'da beton bir kiremitle öldürülen bir Türk adamın ölümü ile bağlantılı olarak pazartesi günü Amsterdam'dan iki genç tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, 13 ve 15 yaşlarında iki erkek çocuğu olup son zamanlarda bölgede birkaç şiddet olayına karıştıkları belirlendi.

27 Ağustos'ta saat 03.00 civarında, polis NDSM rıhtımında başı beton bir kiremitle ciddi şekilde yaralı bir adamın ihbarını aldı. 42 yaşındaki bir Türk olduğu belirlenen kurban, kritik durumda bulundu ve olay yerinde acil servis tarafından yeniden canlandırılması gerekti. Ardından hızla hastaneye götürüldü. Ancak beş gün sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dört çocuğu geride kaldı.

Olayın ardından polis bir soruşturma başlattı ve şüphelileri pazartesi günü tutukladı. Katil zanlıları dün mahkeme önüne çıkarıldılar ve gözaltı süresi 14 gün artırıldı.

Bu vakadan bağımsız olarak, şüpheliler Amsterdam-Noord'da diğer son şiddet olaylarına da karıştılar. Daha önce NDSM alanında iki sokak soygunu için gözaltına alınmışlardı ve şimdi bölgedeki benzer soygunlara karışıp karışmadıklarını belirlemek için soruşturmalar devam ediyor.

Geri Dön 15 Eylül 2023 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN