Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
29 Ocak 2024 Pazartesi

Nafaka ödememek için kiralık katil tuttu

Zürih'te yaşayan bir kişinin, nafaka ödememek için eski eşini öldürmek amacıyla 20 bin dolar karşılığında kiralık katil tuttuğu ortaya çıktı. 

Zürih savcılığı, bu şahıs hakkında cinayete azmettirme suçundan soruşturma başlattı. Şüpheli, eski eşini öldürmek amacıyla "Online Killers Market" adlı Darknet platformunda "xxx" takma adı altında bir tetikçi kiraladı ve bu iş için 20 bin dolar değerinde kripto para birimi Bitcoin ile ödeme yaptı. Şüpheli, Şubat 2023'ten bu yana gözaltında tutuluyor ve masumiyet karinesi an itibariyle geçerliliğini koruyor.

Tagblatt gazetesinin haberine göre, şüpheli, eski eşine geçim için aylık 4 bin frankın üzerinde ödeme yapma kararı verilen 150 bin franklık nafaka ödemesini yerine getirmemesi nedeniyle Affoltern Bölge Mahkemesi tarafından 13 Aralık 2022'de hüküm giymişti.

Şüpheli, polis tarafından olaydan 1,5 ay sonra tutuklanarak gözaltına alındı. 18 Şubat tarihinden bu yana sürekli uzatılan gözaltı süresi boyunca şüpheli, Lozan yüksek mahkemesine yaptığı tahliye başvuruları reddedildi. Mahkeme, şüphelinin intikam duygusuyla istenmeyen olaylar gerçekleştirebileceğini ve geçmişte bunu kanıtladığını savundu.

Geri Dön 29 Ocak 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN