Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Aralık 2023 Cumartesi

İngiltere ısrarcı: Sığınmacılar için Ruanda’ya ek ödenek

İngiltere, Yüksek Mahkeme kararına rağmen Ruanda ile yeni bir göçmen anlaşması imzaladı. Buna göre Ruanda'ya 100 milyon sterlin ek ödeme yapılacak.

İngiltere ısrarcı: Sığınmacılar için Ruanda’ya ek ödenek

İngiltere’de sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planının Yüksek Mahkeme tarafından hukuka aykırı bulunmuştu. Ülkeye düzensiz göçü engellemeye kararlı olduğunu duyuran İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Ruanda ile yeni bir göçmen anlaşmasına imza attığını duyurdu.

Hükûmet, Ruanda’yla yapılan anlaşma gereği 100 milyon sterlin ek ödeme yapıldığını açıkladı. İçişleri Bakanlığı, söz konusu tutarın, nisan ayında yapılan 140 milyon sterlinlik ödemeye ek olarak yapıldığını paylaştı. Gelecek yıl ek ödemelerin 50 milyon sterlin olacağı öngörüldü.

İşçi Partisi üyesi Dame Meg, söz konusu maliyetlere atıfta bulunarak, “Hükûmetin sakladığı şeyler olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Geri Dön 09 Aralık 2023 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN