Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
21 Ağustos 2023 Pazartesi

Zelenskiy Hollanda'da

Hollanda'nın F-16'ları Ukrayna'ya teslim etme planının ABD tarafından onaylanmasının ardından, Zelenskiy Hollanda'yı ziyaret etti.

Zelenskiy Hollanda'da

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Hollanda Savunma Bakanlığı'nın 18 Ağustos'ta F-16 savaş uçaklarını Ukrayna'ya teslim etme planının ABD tarafından onaylandığını açıklaması sonrasında Hollanda'ya ziyarette bulundu. Zelenskiy, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Eindhoven kentindeki askeri hava üssünde bir araya geldi ve görüşmeye ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Zelenskiy, görüşmede ana gündemin Ukrayna'nın Rusya'nın saldırılarına karşı korunması için F-16 uçaklarının teslim edilmesi olduğunu belirtti. Hollanda ve Danimarka'nın Ukrayna'ya F-16 uçakları göndermeyi taahhüt ettiğini açıklayan Başbakan Rutte, uluslararası işbirliğine vurgu yaparak Ukrayna'ya desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Zelenskiy, Rutte ile Ukrayna'ya gönderilecek F-16 uçaklarının sayısı konusunda anlaştıklarını ve bu uçakların pilotlarının ve mühendislerinin eğitiminden sonra Ukrayna'ya teslim edileceğini duyurdu. Ukrayna'nın hava savunmasını güçlendirmek için atılan bu adımın sadece başlangıç olduğunu vurgulayan Zelenskiy, Hollanda'ya teşekkür etti.

Geri Dön 21 Ağustos 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN