Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
28 Aralık 2023 Perşembe

Su baskını uyarısı: Nehirlerin debileri kritik seviyede

Hollanda'da etkili yağış hayatı felç etti. Birçok yeri su bastı, IJessel Nehri'nin debisinin de kritik seviyeye ulaştığı bildirildi.

Hollanda'da geçtiğimiz hafta sonundan bu yana etkili yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Ülke genelinde çok sayıda iş yeri ve rıhtım sular altında kaldı. IJssel Nehri’nin debisinin kritik seviyeye ulaştığı duyuruldu. Deventer Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Su seviyesi hızla yükseliyor, durum gergin, suyun şehir merkezine taşmasından korkuyoruz“ ifadeleri kullanıldı.

Belediye kum torbaları kullanarak, rıhtımların yüksekliğinin artırılmaya çalışıldığını doğruladı. Su seviyesinin, 6,21 metreye ulaştığı, 6,30 metrenin ise kritik ve tehlikeli olarak belirlendiği açıklandı.

Nehrin geçtiği Lobith kentinde de suyun en yüksek seviyede olduğu bildirildi. Su seviyesinin, IJssel Nehri’nin geçtiği, Zuthphen, Zwolle, Markermeer, Culemborg ve Zaltbommel kentlerinde de yüksek olduğu duyuruldu.

Geri Dön 28 Aralık 2023 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN