Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Sıfırdan milyoner olan kadın sayısı yalnızca 6

Hollanda'da kendi çabalarıyla, yani sıfırdan milyoner olan 100 kişi açıklandı. Bu kişilerin sadece 6'sının kadın olması dikkat çekti.

Hollanda’da kendi çabasıyla zengin olan, bir diğer ifadeyle self made milyoner olarak bilinen en zengin 100 kişi açıklandı. En zengin 100 milyoner arasında ise yalnızca 6 kadın olması dikkat çekti. NL Times’ın haberine göre, sıfırdan zengin olan milyonerlerin yazılım ve yapay zeka teknolojisi ile ilgili alanlarda çalıştığı belirtildi. Listedeki 'self-made milyonerlerin' yapay zekayı; tıp bilimi, orman yangınlarını önleme ve tarım, bahçıvanlık ile ilgili alanlarda kullandığı dikkat çekti.

Ayrıca 'ilk 100 milyoner genç' arasında elektronik müzikle uğraşan DJ’ler de yer aldı.

Araştırmalara göre en zengin 100 self made milyonerin çoğunluğu otuzlu yaşlardaki kişilerden oluşuyor. Listede 20’li yaşlarda olan yalnızca 7 kişi bulunuyor.

Genç milyonerlerin varlıklarının toplam değeri ise 5,4 milyar avro civarında. 'Kendi servetini kendisi inşa eden zenginler' listesinde, ailesinden yüklü bir mirasa sahip olan isimlere yer verilmiyor.

Geri Dön 08 Mayıs 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN