Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
17 Eylül 2023 Pazar

Hollanda'da bu hafta neler yaşandı?

Hollanda'nın gündeminde bu hafta; gözaltına alınan iklim aktivistleri, sağlık sigortası ve toplu ulaşıma gelecek zam ve çalınan Van Gogh tablosunun bulunması vardı. İşte yaşananlar...

Hollanda'da bu hafta neler yaşandı?

Lahey’de, fosil yakıt kullanımının sonlandırılmasını talep eden iklim aktivistleri A12 ana yolunun son kısmını kapattı. Bu eyleme polis tazyikli suyla müdahale ederek yaklaşık 2 bin kişiyi gözaltına aldı.

Wilders'ın başına ödül koyan kriket oyuncusuna 12 yıl hapis

Aşırı sağcı Geert Wilders'in öldürülmesi karşılığında 21 bin avro ödül koyan Pakistanlı kriket oyuncusu Khalid Latif, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

3,5 yıl önce çalınan Van Gogh tablosu bulundu

Mart 2020'de çalınan Van Gogh'un "Nuenen'deki Papaz Evi Bahçesi" adlı tablosu, yaklaşık 3,5 yıl sonra bulundu. 139 yıllık bu tablo, Hollandalı dedektif Arthur Brand'a teslim edildi. Tablo, bir yastık kılıfına sarılı ve poşet içinde gizlenmiş hâlde teslim edildi.

Sağlık sigortasına ve toplu taşımaya zam

Sağlık sigortası primlerinin artırılması planlanıyor. Tahminlere göre gelecek yıldan itibaren 12 avroluk bir artışla aylık en düşük prim miktarının 150 avro olması bekleniyor.

Taşımacılık şirketleri, artan personel ve enerji maliyetlerini gerekçe göstererek, zamların kaçınılmaz olduğunu bildirdiler. Gelecek yıldan itibaren metro, tramvay ve otobüslerin bilet fiyatlarının yüzde 11,7, tren fiyatlarının ise yüzde 7 oranında artırılacağı öngörülüyor.

Amsterdam'da bir Türk'ü öldüren iki çocuk gözaltında

Polis raporuna göre, 27 Ağustos’ta Amsterdam-Noord'da betonla dövülen bir Türk adamın ölümü ile bağlantılı olarak pazartesi günü Amsterdam'dan iki genç tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, 13 ve 15 yaşlarında iki erkek çocuğu olup son zamanlarda bölgede birkaç şiddet olayına karıştıkları belirlendi.

Geri Dön 17 Eylül 2023 Pazar Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN