Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Beş hemşire ilaç hırsızlığı iddiasıyla işten atıldı

Hollanda Den Haag'da bir hastanenin kadın doğum bölümünde çalışan beş hemşire, ilaç hırsızlığı iddiasıyla işten çıkarıldı. Konunun ele alınış biçiminden rahatsız olan beş hemşire de işi bıraktı.

Beş hemşire ilaç hırsızlığı iddiasıyla işten atıldı

Sağlık haberleri sitesi Skipr'ın raporuna göre, bu yılın başlarında, stres ve anksiyete tedavisinde kullanılan oxazepam ve temazepam gibi ilaçların stok dolaplarından kaybolması üzerine hastane yönetimi tarafından gizli kameralar yerleştirildi.

Gizli kameraların yerleştirilmesi, personel arasında rahatsızlık yarattı ve bu durumdan haberdar olan en az beş hemşireyse işi bıraktı. Hastane sözcüsü, gizlilik kaygıları nedeniyle bireysel vakalar hakkında yorum yapamayacaklarını belirtti ancak kadın doğum bölümü için yeni personel arayışının sürdüğünü ifade etti.

Veri Koruma Yasası'na göre, hastanelerde gizli kamera kullanımı, meşru bir menfaat söz konusu olduğunda ve ciddi hırsızlık şüphesi gibi durumlarda izin verilebiliyor.

Geri Dön 06 Mayıs 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN