Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
15 Ocak 2024 Pazartesi

Steinmeier’den hükûmete: Çiftçilerle görüşün

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, hükûmete halkın beklenti ve taleplerini göz önünde bulundurma ve çiftçilerle görüşme çağrısı yaptı.

Süddeutsche Zeitung’a konuşan Cumhurbaşkanı, hükûmetin karar alırken halkın görüşlerine başvurması gerektiğinin altını çizerek “Hükûmet halkı kararlarına ortak etmeli. Bu alanda iyileştirme yoluna gitmek hükûmetin çıkarına” diye konuştu.

Steinmeier şu ifadeleri kullandı:

Bir hükûmete güvenin azalması, alınan kararların yeteri kadar iyi anlatılamamasından veya içte yaşanan görüş ayrılıklarının dışa yansımasından da kaynaklanabilir. Hükûmet, karar alırken halkın da görüşlerine başvurmalı ve onları kararlarına ortak etmeli. Bu alanda iyileştirme yoluna gitmek hükûmetin çıkarına. Berlin’de politik kararlar almadan önce sorumluluk taşıyan politikacılar köy ve kasabalara da uğrayıp halkla diyalog kurmalı, onların beklentilerini ve taleplerini ilk ağızdan ve yerinde duymalı. Bazı kararlar alınırken de muhalefetle iş birliğine gidilmeli. Bu hem ülkenin hem de toplumun yararına olur.

Geri Dön 15 Ocak 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN