Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Şubat 2024 Cuma

SPD’den 2 bakana sert eleştiri

SPD Genel Sekreteri Kevin Kühnert, Maliye Bakanı Christian Lindnder ve Ekonomi Bakanı Robert Habeck'e sert eleştirilerde bulundu.

Almanya'da SPD'nin Genel Sekreteri Kevin Kühnert, ZDF televizyonunda katıldığı bir yayında hükûmet ortaklarından FDP'li Maliye Bakanı Christian Lindner ve Yeşiller Partili Ekonomi Bakanı Robert Habeck üzerine eleştirilerini dile getirdi. Kühnert, Lindner'in şirketlerden alınan dayanışma vergisinin kaldırılması önerisine karşı çıkarak, yıllık 7,5 milyar avroluk bir kaynağın nasıl karşılanacağına dair herhangi bir öneri sunulmadığını vurguladı. Ayrıca, 2025 yılı bütçesinde kapatılması gereken 25 milyar avroluk bir açığın olduğunu ve bu durumun daha da kötüleşeceğini belirterek, Maliye Bakanı'nın bu gerçeği göz ardı ettiğini ifade etti.

Kühnert, Maliye Bakanı Lindner'e yönelik eleştirilerinin ardından Ekonomi Bakanı Habeck'i de hedefe alarak, Habeck'in ek borç almadan finanse etmeyi planladığı özel bir fonun oluşturulması için Birlik partilerinin desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Böyle bir fonun Meclis'te üçte iki çoğunlukla kabul edilmesi gerektiğini, bu nedenle Habeck'in Birlik partilerinin desteğini aramak zorunda olduğunu belirtti. Kühnert, Habeck'in bu teklifin Birlik partileri tarafından olumsuz karşılanabileceğini bildiğini ve bu durumun 'zehirli bir teklif' olduğunu dile getirdi.

Geri Dön 09 Şubat 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN