Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
27 Mayıs 2022 Cuma

Lauterbach sonbahara işaret etti: Yeni maske zorunluluğu gelebilir

Federal Sağlık Bakanı Lauterbach, sonbaharda beklenen koronavirüs dalgasına karşı hazırlıklara başladı. Bu amaçla sonbaharda kapalı alanda yeniden maske zorunluluğu gelebilir.

SPD’li Sağlık Bakanı Lauterbach, sonbahar aylarındaki olası korona dalgası için “Enfeksiyondan Korunma Yasası” üzerinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Lauterbach, "Enfeksiyondan Korunma Yasası ne yapıldığını veya ne yapılması gerektiğini açıklamaz, ancak gerekirse hangi ihtiyati tedbirleri ve kısıtlamaları kullanabileceğimizi açıklar" dedi.

Enfeksiyondan Korunma Yasası 23 Eylül'e kadar geçerli

Yakın zamanda değiştirilen “Enfeksiyondan Korunma Yasası” 23 Eylül'e kadar geçerli. Buna göre, etkinliklerde veya alışverişlerde genel maske zorunluluğunun yanı sıra 2G ve 3G düzenlemeleri de Nisan ayının başından itibaren kaldırılmıştı. Sadece otobüslerde, trenlerde, hastanelerde ve bakım evlerinde maske zorunluluğu sürüyor.

Sonbahar için üç farklı aşı tedariki planı: Aşıların bir kısmı atılacak

Lauterbach, hükûmetin sonbahar için üç farklı koronavirüs aşısı tedarik etmesi gerektiğini söyledi. Bu aşılardan birinin Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ilk varyant, biri Omicron, biri de kombinasyon aşı olacak. Bu aşıların bir kısmını daha sonra atmak zorunda kalacaklarını söyleyen Bakan, “Tehlikeli bir dalga geldiğinde herkes en iyi aşıyı olmak ister. Bu yüzden, aşıları tedarik etmemektense, daha sonra attığım için eleştirilmeyi tercih ederim” dedi.

Geri Dön 27 Mayıs 2022 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN