Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
05 Ağustos 2022 Cuma

CSU liderleri nükleer santralleri ziyaret etti

CDU lideri Friedrich Merz ve CSU’lu Bavyera Başbakanı Markus Söder bugün Bavyera'daki Isar 2 nükleer santralini ziyaret etti.

DPA’ya konuşan Söder, “Hükümet enerji krizi konusunda hızlı bir şekilde nihai kararlar almak zorunda” dedi. Eski Çevre Bakanı Jürgen Trittin, RND’ye verdiği demeçte, Hristiyan Demokratları sert eleştirdi ve nükleer santrallerin propagandasını yapmakla suçladı. 

Başbakan Scholz da elektrik üretimi için nükleer santrallerin çalışma sürelerinin uzatılmasının mümkün olabileceğini söylemiş, yine de santrallerle ilgili stres testlerinin sonuçlarına göre karar alınacağının altını çizmişti. FDP de nükleer enerji konusuna yeşil ışık yakmıştı. 

Yeşiller’den bazı isimler ise enerji krizi nedeniyle belirli şartlar altında söz konusu santrallerin çalışmaya devam edebileceğini bildirmişti. SPD Lideri Saskia Esken ise nükleer enerjiye mesafeli, çevre kirliliği ve güvenlik gibi nedenlerle uzatılmamasından yana görüş bildirdi. 

Almanya’daki üç nükleer santralin faaliyetleri, eğer çalışma süreleri uzatılmazsa yıl sonunda son bulacak. 

Geri Dön 05 Ağustos 2022 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN