Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
06 Haziran 2024 Perşembe

Sunak ve Starmer karşı karşıya geldi, gerginlik tırmandı

İngiltere'de 4 Temmuz seçimleri öncesi Sunak ve Starmer, BBC'deki tartışma programında karşı karşıya geldi. Sağlık ve göç konularındaki sert tartışmalar sırasında gergin anlar yaşandı.

İngiltere'de 4 Temmuz'da yapılacak genel seçimler için geri sayım başladı. Önceki gün Başbakan Rishi Sunak ve İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer, bir televizyon programında karşı karşıya geldi. BBC'nin haberine göre, sağlık hizmetleri ve göç konularında yaşanan tartışmada gerginlik tırmandı ve sesler yükseldi. Moderatör, liderleri uyarmak zorunda kaldı.

Tartışma nereden başladı?

Tartışma, Sunak'ın finansman krizini çözmek için hane başına vergileri yılda 2 bin sterlin artırma önerisiyle başladı. Starmer, bu öneriyi "zırvalık" olarak nitelendirdi. Ayrıca hükûmetin Ruanda Planı da sert tartışmalara yol açtı ve planın insan ticaretini artıracağı ifade edildi.

Sunak suçu sağlıkçılara attı

İşçi Partisi, kalp hastalıkları gibi bazı bölümlerden randevu almak için bekleme süresinin bir yıla kadar uzadığını eleştirirken, Sunak bu durumu sağlık çalışanlarının grevlerine bağlayarak hükûmetin sorumlu tutulamayacağını savundu.

YouGov araştırma şirketi tarafından yapılan ankete göre, Başbakan Rishi Sunak az bir farkla önde görünüyor.

Geri Dön 06 Haziran 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN