Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Haziran 2024 Cumartesi

Seçim yarışı kızışıyor: İki partiden ekonomik vaatler

İngiltere'de 4 Temmuz'da yapılacak genel seçimler öncesinde, İşçi Partisi vatandaşları ev sahibi yapmayı hedeflerken, Muhafazakarlar çocuk yardımı vergisinde kolaylık vaat ediyor.

İşçi Partisi lideri Keir Starmer, 80 bin kişiyi konut sahibi yapmayı amaçlayan bir ipotek garantisi programı sunacak. Bu plan, peşinat biriktirmekte zorlananlara yardımcı olmayı hedefliyor. Starmer'ın "Satın Alma Özgürlüğü" olarak adlandırdığı bu programda devlet, müstakbel ev sahiplerine kefil olacak.

Muhafazakar Parti Maliye Bakanı Jeremy Hunt ise çocuk yardımının kesilmeye başlandığı maaş seviyesini iki katına çıkararak 120 bin sterline yükseltmeyi ve 700 bin ailenin vergilerini her yıl ortalama 1.500 sterlin azaltmayı vaat ediyor.

İşçi Partisi'nin önerdiği ipotek garantisi planı, mevcut hükûmetin benzer bir programının süresinin 2025 yazında dolacak olması nedeniyle önem taşıyor. Mevcut program, Nisan 2021'den geçen yılın sonuna kadar 37 bini ilk kez ev sahibi olan 43 bin alıcıya fayda sağlamıştı.

İngiltere'de konut sahibi olmak isteyen birçok çalışan, mortgage ödemek yerine yüksek kiralar ödüyor ve yeterli peşinat birikimleri olmadığı için ev kredisi alamıyor. Emlak grubu CBRE'ye göre, İngiltere'de ilk kez ev alacaklar için ortalama depozito 68 bin 700 sterlin.

Çocuk yardımı vergisi konusunda ise Hunt, seçimi kazanmaları hâlinde bu vergiyi ödemeye başladığı gelir eşiğini 60 bin sterlinden 120 bin sterline yükselteceklerini açıkladı. Bu düzenleme, orta gelirli ailelere büyük bir kolaylık sağlayacak.

Geri Dön 08 Haziran 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN