Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Haziran 2023 Perşembe

Prens Harry mahkemeye çıktı

İngiliz medya kuruluşlarına dava açan Prens Harry, tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Prens Harry, 130 yıl sonra Kraliyet Ailesi’nin mahkemeye çıkan ilk kişi oldu. 

Prens Harry mahkemeye çıktı

Prens Harry, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN), güvenliğini tehdit eden ve ilişkilerine zarar veren haberler yaptıkları suçlamasıyla tazminat davası açmıştı.

Mahkemede tanık olarak konuşan Prens, paparazziler tarafından kovalanırken trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’yı hatırlatarak, gazetecilerin basının kız arkadaşlarıyla olan ilişkilerini yok etmeye çalıştığını, eski sevgilisinden ayrılmasına neden olduğunu, depresyon ve paranoya nöbetlerine yol açtığını ileri sürdü.

Hükûmeti ve İngiliz basınını ‘dibe vurmuş’ olmakla eleştiren Prens Harry, "Çok fazla acıya, üzüntüye ve bazı durumlarda belki de ölüme neden olan bazı editörler ve gazeteciler: Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" ifadelerini kullandı.

Geri Dön 08 Haziran 2023 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN