Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
23 Mayıs 2024 Perşembe

İngiltere erken seçime gidiyor

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kral 3'üncü Charles'tan parlamentonun feshini talep etti ve 4 Temmuz'da erken seçime gidileceğini duyurdu.

İngiltere erken seçime gidiyor

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, haftalık kabine toplantısının ardından Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın önünde açıklamalarda bulundu. Son 5 yılda ülkenin İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en zorlu dönemlerden geçtiğini belirten Sunak, İngiltere'nin bu zorluklarla mücadele ettiğini ifade etti.

Sunak, ekonomik istikrarın her türlü başarının temeli olduğunu vurgulayarak, İngiltere ekonomisinin büyümeye devam ettiğini ve enflasyonun normale döndüğünü söyledi. Faiz oranlarının düştüğünü ve hükümetin planının işe yaradığını belirten Sunak, buna rağmen birçok insan için hayatın hâlâ zor olduğunu kabul etti.

Başbakan Sunak, "4 Temmuz'da genel seçimlere gideceğiz" diyerek, ulusa "Kime güveniyorsunuz?" sorusunu sordu. İngiltere Kralı ile görüşerek parlamentonun feshedilmesini talep ettiğini ve Kral'ın bu talebi kabul ettiğini açıkladı.

Seçmenlere çağrıda bulunan Sunak, ülke için net planı ve cesur eylemleri olan bir parti seçmelerini istedi. Ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin İngiltere için bir gelecek planı olmadığını savundu. Seçim kampanyası boyunca her oy için mücadele edeceğini ve sadece kendi liderliğindeki Muhafazakar Parti hükümetinin ekonomik istikrarı sağlayacağını iddia etti.

Geri Dön 23 Mayıs 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN