Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
17 Nisan 2023 Pazartesi

Hemşireler Noel’e kadar grev yapabilir!

İngiltere’de hükûmetin teklifini kabul etmeyen hemşireler, eğer daha iyi bir teklif gelmezse Noel’e kadar grevi sürdürebileceklerini söyledi.

İngiltere'de Royal College of Nursing (RCN) lideri Pat Cullen, hükûmetin daha yüksek maaş teklif etmemesi durumunda, İngiltere'deki ilk ‘mayıs banka tatilinde’ gerçekleşecek 48 saatlik grevi durdurmayacaklarını ve hemşirelerin Noel'e kadar grev yapabileceğini söyledi. Hükûmetin sunduğu ücret teklifinin "adil ve makul" olduğunu söyleyen Muhafazakar Parti Başkanı Greg Hands, teklifin son teklif olup olmadığı sorusuna yanıt olarak, diğer sağlık hizmeti sendikalarının oylamalarının sonuçlarını beklemek gerektiğini ve teklifin zaten Unison üyeleri tarafından kabul edildiğini belirtti.

Hükûmet, 2023/24 yılında yüzde 5 ücret artışı ve en az 1.655 sterlinlik tek bir ödeme teklif etti.

RCN lideri, başlangıçta bu teklifin kabul edilmesi gerektiğini söylemiş olsa da, üyeleri teklifi yüzde 54'e yüzde 46 reddetti. Unite ve GMB sendikaları ise oylamalarının sonuçlarını iki hafta içinde açıklayacak.

RCN grevi, acil servislerde, yoğun bakımda, kanser ve diğer servislerde çalışan NHS hemşirelerini kapsayacak. Şubat ayındaki önceki hemşire grevi kritik alanlarda personel eksikliğini önlemek için muafiyetler içeriyordu.

Cullen, sendika üyelerinin bir sonraki adımı için oylama yapacaklarını ve eğer oylama başarılı olursa, Noel'e kadar grev yapacaklarını belirtti.

Geri Dön 17 Nisan 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN