Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Ağustos 2023 Perşembe

Fransa yanıyor: Kırmızı alarm verilen bölgeler 19'a çıktı

Önümüzdeki günlerde sıcak hava dalgası daha da artarak devam edecek. Kırmızı alarm durumu ilan edilen bölgelerin sayısı 4'ten 19'a yükseltildi.

Fransa Meteoroloji İdaresi, yükselen sıcaklıkların etkisiyle 15 farklı bölgede daha kırmızı alarm seviyesine geçildiğini bildirdi. Bu durumla birlikte; Drome, Haute-Loire, Rhone ve Ardeche'nin yanı sıra Ain, Loire, Isere, Lozere, Gard, Vaucluse, Herault, Aveyron, Tarn, Tarn-et-Garonne, Aude, Lot, Lot-et-Garonne, Haute-Garonne ve Gers bölgeleri de kırmızı alarm listesine dahil edildi.

Ülkede önceki gün tarihi sıcaklık rekoru kırıldıktan sonra, bugün ve yarın daha yüksek sıcaklıkların beklenildiği belirtiliyor. Hava tahmin raporlarına göre, sıcaklıkların artışı nedeniyle bugün, ülkenin güneybatısında bazı bölgelerde kırmızı alarm seviyesine geçilebileceği öngörülüyor.

Yakın zamanda, yüksek sıcaklıklar nedeniyle 50 bölgede turuncu alarm seviyesi ilan edilmişti. Fransız Meteoroloji İdaresi, bu bölgelerde yangın riskine karşı uyarılarda bulunmuştu. Fransız hükûmeti de Paris, Lyon ve Marsilya gibi şehirlerde sıcaklıkların etkili olduğu bölgelerdeki tren istasyonlarında ücretsiz su hizmeti sunmaya başlamıştı.

İşçilerin durumu gündemde

Sıcak hava dalgasıyla birlikte işçilerin yaşadıkları da yeniden gündeme geldi. Birçok işçi aşırı sıcaklarda çalışmak zorunda kalıyor. Özellikle inşaat işçileri, ısınan malzemeler nedeniyle çok büyük zorluklar yaşıyor.

Bununla birlikte, küresel ısınmaya uyum kapsamında Fransa ile İsviçre arasındaki bölgenin en büyük nehri Rhon’un ve Cenevre gölünün sularının nasıl kullanılacağına dair de yeni bir anlaşma düzenlenecek.

Geri Dön 24 Ağustos 2023 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN