Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
19 Eylül 2023 Salı

Fransa, düzensiz göçmenleri topraklarına almayacak

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Lampedusa Adası'na gelen göçmenleri kabul etmeyeceklerini söyledi.

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, İtalya'nın Lampedusa Adası'na yönelik göçmen krizi hakkında açıklamalarda bulundu. Darmanin, Fransa'nın bu göçmenleri kabul etmeyeceğini ve sınırlarını koruma konusunda İtalya'ya yardım edeceğini belirtti.

CNews televizyon kanalına konuşan Darmanin, AB yasalarının sadece iltica talebinde bulunan ve belirli şartları karşılayan mültecilerin kabulünü ve paylaşılmasını içerdiğini vurgulayarak, her göçmenin Avrupa içinde serbestçe dolaşabileceği yanılgısının doğru olmadığını ifade etti.

Darmanin, iltica şartlarını karşılamayan göçmenleri kabul etmeyeceklerini ve İtalya'nın Lampedusa'daki göçmenleri geldikleri ülkelere göndermesi gerektiğini savundu. Ayrıca, Fransa'nın yardım etmeye hazır olduğunu ancak bu yardımın göçmenlerin koşulsuz bir şekilde ülkelerine kabul edileceği anlamına gelmediğini söyledi.

İtalya'nın durumunun zorlaştığını söyleyen bakan, Fransa'nın İtalya'ya yardımcı olabileceğini ancak düzensiz göçmenleri Fransa'ya kabul etmeyeceklerini vurguladı. Darmanin, yalnızca iltica kurallarına uyan göçmenleri kabul edeceklerini sözlerine ekledi.

Geri Dön 19 Eylül 2023 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN