Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Eylül 2023 Cumartesi

Fransa da aylık sınırsız tren bileti uygulamasına geçecek

Fransa'da Ulaştırmadan Sorumlu Devlet Bakanı Clement Beaune, gelecek yaz ülke içi tren seferlerinde aylık sınırsız biniş abonmanı uygulamasının başlatılacağını açıkladı.

Fransa da aylık sınırsız tren bileti uygulamasına geçecek

France 2 kanalındaki Telematin programına katılan Bakan Beaune, tren kullanımını desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan bu aylık abonelik sistemi ile şehirler ve bölgeler arası tren seferlerine sınırsız erişim hakkı sunulacağını ifade etti. Beaune, bu uygulamanın ilk aşamada bölgeler ve şehirler arası trenlere uygulanacağını, ikinci aşamada ise büyük şehirlerde otobüs, metro ve tramvay gibi diğer toplu taşıma araçlarını da içerebileceğini belirtti.

Macron da destekliyor

Bakan Beaune'ye göre, aylık aboneliğin maliyeti yaklaşık olarak 49 avro olacak. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 5 Eylül'de Hugo Decrypte adlı sosyal medya kanalında katıldığı bir programda, toplu taşıma sistemlerinde sınırsız bilet uygulamasına olumlu yaklaştığını dile getirmişti.

Almanya'da mayıs ayından beri uygulanıyor

Almanya'da mayısta uygulamaya konulan 'Deutschlandticket' ile 49 avro karşılığında; ülke çapında tren, metro, tramvay, otobüs ve bölgesel tren gibi toplu taşıma araçlarında bir ay boyunca sınırsız ulaşım sağlanabiliyor.

Geri Dön 09 Eylül 2023 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN