Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
31 Temmuz 2023 Pazartesi

Ekonomi Bakanı: Kapılarımız Çinli yatırımcılara açık

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Fransa’nın kapılarının Çinli yatırımcılara açık olduğunu ve bağları koparmanın bir ‘illüzyon’ olduğunu söyledi.

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Çin ile ülkelerin "bağlarını koparma" söyleminin gerçekçi olmadığını ve 'risksizleştirme' kavramının Çin'in bir tehdit olarak görülmesi anlamına gelmediğini vurguladı.

Çin Komünist Partisi'nin resmi yayın organı Global Times'ın haberine göre, Pekin'de düzenlenen 9. Çin-Fransa Yüksek Seviyeli Ekonomi ve Finans Diyaloğu'na katılan Le Maire, bugün yaptığı basın açıklamasında Çin-Fransa ikili ilişkilerine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Fransa'nın, Çin pazarına kolayca erişmek istediğini ve dengeli bir ekonomik ilişki için Çin'e daha fazla ihracat yapmaları gerektiğini belirten Le Maire, 'bağları koparma' şeklindeki yaklaşımların gerçekçi olmadığını ifade etti.

Fransa'nın kapıları Çinli yatırımcılara açık

Fransız Bakan, özellikle elektrikli taşıtlar, bataryalar ve enerji dönüşümü alanlarında Fransa'nın Çinli yatırımcılara kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Dün sona eren Çin-Fransa Ekonomi ve Finans Diyaloğu'nun sonucunda, iki ülkenin iklim değişikliği, havacılık, tarım ve kozmetik gibi çeşitli konularda işbirliği yapmak için fikir birliğine vardığı bildirildi.

Geri Dön 31 Temmuz 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN