Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
04 Temmuz 2023 Salı

17 yaşındaki genci öldüren polis için 950 bin avroyu aşkın bağış toplandı

Fransa'da 17 yaşındaki Cezayir asıllı genci öldüren polis memuru için 950 bin avrodan fazla bağış toplandı.

17 yaşındaki genci öldüren polis için 950 bin avroyu aşkın bağış toplandı

Fransa’da polis memurunun 17 yaşındaki bir sürücüyü dur ihtarına uymadığı için vurarak öldürmesinin ardından başlayan protestolar şiddetini artırırken, söz konusu polis memuru için başlatılan kampanyada 950 bin avroyu aşkın bağış toplandı.

Bağış kampanyası, aşırı sağcı eski siyasetçi Jean Messiha tarafından başlatıldı. Aşırı sağcı Eric Zemmour’a yakınlığıyla bilinen Messiha, ‘Polisimizi ne kadar sevdiğimizi göstereceğiz’ dedi, genci öldüren polis memuru hakkında “Bu örnek polis memuru sadece görevini yaptı ve şimdi ağır bir bedel ödüyor” ifadelerini kullandı. 

Protestolar şiddetleniyor

Ülke genelinde devam eden protestolar her geçen gün şiddetini artırıyor. Pazar günü Paris L’Hay Belediye Başkanı’nın evine yanan araçla saldırı düzenlendi, saldırıda Belediye Başkanı’nın eşi yaralandı. Şiddet olayları nedeniyle zarar göre yaklaşık 200 okul pazartesi günü kapalı kaldı.  Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, şiddetli protesto eylemlerine tanıklık eden 220 belediye başkanıyla salı günü bir araya gelecek.

Geri Dön 04 Temmuz 2023 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN