Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
"30 yıl böyle yaşayacaklarını düşünseler burada kalamazlardı" - Şerif Issı
Almanya'da döner 4,99€ olsun tartışması - Haftanın Yorumu 31. Bölüm Oktan Erdikmen
10 Şubat 2024 Cumartesi

Hava taşımacılığında yeni dönem: Yolcular da tartılacak

İskandinav havayolu şirketi Finnair, yıl sonuna doğru yolcuları uçuş öncesi tartma uygulamasını başlatacağını duyurdu.

Hava taşımacılığında yeni dönem: Yolcular da tartılacak

Bu uygulama, havayolu taşımacılığında yeni bir adım olarak kabul ediliyor ve başlangıçta gönüllü katılım esasına dayanacak. Finnair Sözcüsü Kaisa Tikkanen, Helsinki Havalimanı'nda bu hafta Pazartesi günü başlayan ölçümlere şimdiden 500'den fazla gönüllü müşterinin katıldığını açıkladı.

Finnair, bir uçağın toplam ağırlığını hesaplamada, yakıt, kayıtlı bagaj, kargo, uçak içi ikram, su tankları ve yolcuların ağırlığı gibi faktörlerin dikkate alındığını belirtti. Bu hesaplamaların, uçuşların daha güvenli gerçekleştirilmesine yardımcı olduğu vurgulandı. Şirket, daha büyük ölçekli tartımların yıl sonuna doğru genişleyeceğini ve bu süreçte yolcuların seyahat sınıfı, cinsiyeti ve yaşı gibi bilgilerinin de anonim olarak kaydedileceğini ifade etti.

Finnair'in amacı, uçak dengesi ve performans hesaplamaları için yolcuların el bagajlarıyla birlikte ortalama ağırlıklarına ilişkin anonim veriler toplamak. Bu sayede, uçuşların daha güvenli ve verimli bir şekilde yapılması hedefleniyor.

Geri Dön 10 Şubat 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN