Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
"30 yıl böyle yaşayacaklarını düşünseler burada kalamazlardı" - Şerif Issı
Almanya'da döner 4,99€ olsun tartışması - Haftanın Yorumu 31. Bölüm Oktan Erdikmen
04 Eylül 2023 Pazartesi

Dr. İlayda Velibeyoğlu yazdı... Botoks mucizesi: Faydalarını biliyor musunuz?

"Botoks, tıp alanında yaygın bir şekilde kullanılan güvenli ve etkili bir tedavi seçeneğidir. Ancak tıbbi bir girişim olmasından ötürü, işin ehli olan tıp doktorları tarafından yaptırılması büyük önem taşımaktadır"

Dr. İlayda Velibeyoğlu yazdı... Botoks mucizesi: Faydalarını biliyor musunuz?

Günümüzde estetik tıp, yaşlanmanın belirtilerini hafifletmek ve kişilerin daha genç ve taze bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmak için yaygın olarak tercih edilen bir seçenek haline geldi. Bu alandaki birçok yenilik ve tedavi seçeneği arasında botoks, hem koruyucu hem de tedavi edici olmasından dolayı yıllar içinde büyük bir popülerlik kazandı. Genci – yaşlısı her yaştan insan bu mucizevi maddeye büyük ilgi duyuyor ve faydalarından yararlanmak istiyor.

Botoks, asıl ismiyle botulinum toksin olup; Clostridium botulinum adlı bakterinin ürettiği güçlü bir toksindir ve doğada yaygın olarak bulunur. Tıbbi uygulamalarda, bu toksinin çok düşük dozlarda ve güvenli kullanımıyla çeşitli mucizelerinden yararlanmaktayız. Botoks, ince bir iğne ile kasların belirli bölgelerine enjekte edilir. Yalnız enjekte edildiği bölgeye etki eder ve sinir uçlarında iletimi sağlayan maddelerin salınımını önler, bu da istenen bölgedeki kasların kasılmasını ve yüzdeki kırışıklıkların görünmesini azaltır.

Estetik tıptaki rollerinden birkaçına değinecek olursak:

  1. Kırışıklıkları azaltır: Botoks, özellikle alın, kaş arası ve göz çevresi gibi yüz bölgelerindeki dinamik kırışıklıkları azaltmak için kullanılır. Kaşların arasındaki çizgiler, alındaki yatay çizgiler ve göz çevresindeki kırışıklıklar, botoks ile başarılı bir şekilde tedavi edilebilir.
  2. Terleme sorunları: Aşırı terleme (hiperhidroz) sorunlarının tedavisinde botoks etkili bir çözüm olmaktadır. Özellikle koltuk altı terlemesini azaltmak için kullanılır.
  3. Migren tedavisi: Kronik migren tedavisinde de botoks, oldukça önemli bir yer edinmiştir. Bu tedavi, migren ataklarını azaltmaya da yardımcı olabilir.

Botoks, tıp alanında yaygın bir şekilde kullanılan güvenli ve etkili bir tedavi seçeneğidir. Ancak tıbbi bir girişim olmasından ötürü, işin ehli olan tıp doktorları tarafından yaptırılması büyük önem taşımaktadır. Uzman hekimler sizlere en uygun tedavi planını oluşturmada yardımcı olacak ve uygulamayı güvenli bir şekilde gerçekleştireceklerdir.

Geri Dön 04 Eylül 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN