Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da sel alarmı: Durum ciddi - 16 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
"30 yıl böyle yaşayacaklarını düşünseler burada kalamazlardı" - Şerif Issı
Almanya'da döner 4,99€ olsun tartışması - Haftanın Yorumu 31. Bölüm Oktan Erdikmen
12 Aralık 2023 Salı

Bulgar gümrüğüne bu yıl 15 milyon avro kaptırdık

Bulgaristan'dan Türkiye'ye geçmek isteyen araçlarda, son 10 günde 600 bin, 1 Ocak'tan bu yana ise 15 milyon avrodan fazla beyan edilmemiş paraya el konuldu.

Bulgaristan'dan Türkiye'ye geçmek için Kapitan Andrevo Sınır Kapısı'na gelen araçlarda, son 10 günde 600 bin avro değerinde beyan edilmemiş para ele geçirildi. 1 Ocak'tan itibaren ise toplamda 15 milyon avrodan fazla beyan edilmemiş para yakalandı.

Gümrük memurları, üç farklı araçta yaptığı aramada 450 bin avronun üzerinde para ele geçirdi.

İlk olayda, İngiltere'den Türkiye'ye geçmek için Kapitan Andrevo Sınır Kapısı'na gelen yabancı plakalı aracın sürücüsü R.K., beyan edeceği bir şey olmadığını belirtti. Gümrük incelemesi esnasında müfettişler, TIR'ın hava filtresine gizlenmiş 50 bin sterlin buldu.

Diğer olayda, Almanya'dan Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye gelen Türk vatandaşı M.B. isimli sürücü de beyan edeceği bir şey olmadığını belirtti. X-ray incelemesinde frigorifik TIR'ın ön duvarında şüpheli yoğunluk ortaya çıktı. Fiziksel incelemeler sonucunda duvarda bir fabrika boşluğunda 204 bin 40 avro ele geçirildi.

Son olayda ise Lüksemburg'dan Irak'a giden yabancı plakalı kamyonun gösterge panelinde, Türk vatandaşı olan sürücü G.B.'nin kıyafetleri ve kişisel eşyalarının bulunduğu çantada beyan edilmemiş 204 bin 810 avro bulundu.

Gümrük yetkililerinden açıklama

Kapitan Andreevo Sınır Kapısı gümrük yetkililerinden yapılan açıklamada, "Gümrük memurlarımız, sınır güvenliğini sağlamak ve yasa dışı ticareti önlemek için titizlikle görev yapıyor. Son 10 günde üç farklı araçta 450 bin avronun üzerinde beyan edilmemiş para ele geçirildi. Bu, gümrük yetkililerimizin başarılı çalışmalarının bir göstergesidir" denildi.

Geri Dön 12 Aralık 2023 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN