Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
14 Eylül 2023 Perşembe

Annesini ve kardeşini öldürüp babasını yaralayan adam yakalandı

Belçika'da 22 yaşındaki Alexandre Bayot, annesini ve kardeşini öldürüp babasını öldürmeye teşebbüs ettikten sonra yakalandı.

Charleroi'den gelen Alexandre Bayot, Pazar akşamı Belçika yetkilileri tarafından Brüksel-Midi istasyonunda yakalandı. Rapora göre Fransa'ya giden bir Thalys trenine binmeye çalışıyordu. Polis yetkilileri daha sonra Alexandre'yi telefon ve banka kartı kullanımını takip ederek bulduklarını doğruladılar. Ayrıca, tutuklamaya direnmediğini eklediler.

Aynı gün, araştırmacılar Bayot ailesinin evinin çatısında Alexandre'in 50 yaşındaki annesi Coralie ve 17 yaşındaki kardeşi Maxime'nin parçalanmış cesetlerini buldular. Her ikisi de bıçaklanarak öldürülmüştü.

Cinayetlerin sebebi ne?

Charleroi Başsavcı Yardımcısı Amelie Di Vincenzo, "Şüpheli, annesini ve kardeşini öldürme ile babasına yönelik cinayete teşebbüsten suçlanıyor" dedi. Katilin cinayetleri neden işlediği henüz netlik kazanmadı ancak ifadesinde, 'kişisel ve ailevi endişeler' nedeniyle böyle bir şey yaptığını söylediği bildirildi.

Akıl sağlığı yerinde mi?

Bayot ailesinin komşuları, Alexandre'in bölgedeki çoğu insan tarafından "normal" görünen ve sevilen bir genç olduğunu Belçika medyasına aktardılar. Davanın soruşturma hakimi, Alexandre'in akıl sağlığı muayenesinden geçmesine hükmetti. Di Vincenzo, bu işlemin hakimin "şüphelinin eylemleri işlediği sırada değişmiş bir durumda olup olmadığını belirlemesine yardımcı olacağını" belirtti.

Geri Dön 14 Eylül 2023 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN