Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
14 Ağustos 2023 Pazartesi

Çekiçli saldırının ardından 5 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu

Viyana'da kayıp beş yaşındaki bir çocuk, cumartesi akşamı Yeni Tuna Nehri'nde ölü bulundu. Çocuk, babası tarafından annesine teslim edilmemesi üzerine aranıyordu. Adam, kadına çekiçle saldırdıktan sonra kaçtı.

Polis, pazar günü yaptığı açıklamada, çocuğun akşam saatlerinde U6 istasyonu Neue Donau yakınlarında suda cansız bir şekilde bulunduğunu belirtti. Çocuğun ne kadar süredir suyun içinde olduğu henüz net değil. Polis ekipleri, çocuğu sudan çıkarıp canlandırma çalışmalarına başladı ancak başarılı olamadı.

Polise göre, cinayet ihtimali göz ardı edilmiyor. Çocuğun babasını bulma çalışmaları hâlâ devam ediyor. 41 yaşındaki baba, Viyana'daki evinde veya iş yerinde bir haftadan fazladır bulunamıyor.

Çocuğun annesi de çekiçle saldırıya uğradı. Liberya vatandaşı olan adamın pazar akşamı oğlunu annesine teslim etmesi gerekiyordu. 39 yaşındaki kadının Liesing bölgesindeki evinin girişinde şüpheliyi ve oğullarını beklediği belirtiliyor. Ancak çocuk, babasıyla birlikte değildi. Bunun yerine, eski eşinin omuz, yüz ve baş bölgesine çekiçle saldırdığı ve yaraladığı iddia ediliyor.

39 yaşındaki kadın çığlık atarak yardım istedi, bir komşusu durumu fark etti ve daha fazla saldırıyı engellemeye çalıştı. Bu müdahale sayesinde cesur komşu yara almadan kurtuldu, şüpheli ise kaçtı. Kadın ise hafif yaralandı. Suçun nedeni henüz belli değil, ancak 41 yaşındaki şüphelinin daha önce binaya girişi yasaklanmıştı.

Geri Dön 14 Ağustos 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN