Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
25 Aralık 2023 Pazartesi

Yılbaşı gecesi için gergin bekleyiş

Berlin'de bu yılbaşı için sıkı güvenlik önlemleri alındı. Yılbaşı gecesi şehirde çok fazla polis olacak.

Yılbaşı gecesi için gergin bekleyiş

Berlin Belediye Başkanı Kai Wegner, sıkıntı çıkabilecek yerlerde daha fazla polis görevlendirileceğini söyledi. Wegner, polise veya itfaiyeye saldıranların ciddi şekilde cezalandırılacağını belirtti.

Polis, Britz bölgesinde iki evde arama yaparak çok sayıda yasa dışı havai fişek buldu. Havai fişeklerin yılbaşı gecesi tehlike yaratabileceği düşünülüyor. İki şüphelinin evinde toplamda 30 bin havai fişek ve 80'den fazla ses bombası ele geçirildi. Şüphelilerin Instagram üzerinden bu tehlikeli şeyleri sattıkları iddia ediliyor.

İçişleri Bakanı Nancy Faeser, yılbaşı gecesi şiddet olaylarından endişe ediyor. Faeser, özellikle Filistin ve İsrail olaylarının bu durumu kötüleştirebileceğini düşünüyor. Bakan, bu yıl güvenlik durumunun daha gergin olduğunu söyledi.

Geçen yıl yılbaşı gecesi itfaiye ekiplerine 38 saldırı oldu, 15 itfaiyeci yaralandı. Ayrıca, havai fişeklerden dolayı 22 kişi yaralanmıştı.

Geri Dön 25 Aralık 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN