Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil Gençlik: Özel jetler ve yatlar yasaklansın

Genç Yeşiller'in Sözcüsü Svenja Appuhn, toplumsal adaletsizliği ortadan kaldırmak için süper yatlar ve özel jetlerin yasaklanmasını talep etti.

Yeşiller Partisi’nin gençlik örgütü Genç Yeşiller (Jung-Grünen) Federal Sözcüsü Svenja Appuhn (26), lüksün tamamen yasaklanması çağrısında bulundu. Toplumsal adaletsizliği ortadan kaldırmak için süper yatların ve özel jetlerin hızla yasaklanması gerektiğini belirten Appuhn, toplumun kaynaklarının bir kısmının gereksiz lüks tüketimlere harcandığını söyledi.

Appuhn, milyarlarca avroya mal olan özel jetleri ve süper yatları "çılgın lüks tüketim" olarak nitelendirdi. Ayrıca, büyük varlıkları daha yüksek vergilendirerek, insanların ikinci özel jeti alacak kadar para biriktirememelerini sağlamanın da bir seçenek olabileceğini ifade etti. Adaletsizliğe vurgu yapan Appuhn, "Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? Birçok köye günde sadece iki kez otobüs gelirken, bazılarının özel jeti var" dedi.

Juso Başkanı Philipp Türmer de Appuhn'un lüks tüketim konusundaki eleştirilerine katıldı. Türmer, “226 Alman milyarderin 226 milyonere dönüştürülmesi gerekiyor” dedi ve Almanya'da "antisosyal olan bir zenginlik" bulunduğunu söyledi.

Geri Dön 24 Mayıs 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN