Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
12 Mart 2024 Salı

Yere izmarit atmanın cezası 250 avro olacak

Berlin'de sokağa sigara izmariti atmanın cezası 250 avroya, yanlış konteynere çöp atmanın cezası ise 500 avroya çıkacak.

Yere izmarit atmanın cezası 250 avro olacak

Berlin'de CDU ve SPD'den oluşan siyah-kırmızı koalisyon, yasadışı atık bırakılmasını önlemek amacıyla para cezalarını artırıyor. Yeni düzenlemeye göre, sokağa sigara izmariti, tek kullanımlık bardak veya plastik poşet atılması durumunda uygulanacak para cezası 55 avrodan 250 avroya yükselecek.

2 kilogram ve üzeri atık miktarları için ise ceza 100 avrodan 3 bin avroya kadar çıkabilecek. Hacimli atıkların yasadışı şekilde imha edilmesi hâlinde, miktarına bağlı olarak uygulanan cezalar 400 avrodan 8 bin avroya kadar yükselecek.

Yeşil alanlarda bitkilere zarar verme veya yangın çıkarma gibi eylemler ise 10 bin avroya kadar para cezasıyla cezalandırılacak. Yanlış çöp konteynerlerine atık bırakmanın cezası da her bir torba için 500 avro olarak belirlenecek. Bu yeni ceza kataloğu taslağı, Berlin'deki yasadışı atık sorununu azaltmayı hedefliyor.

Geri Dön 12 Mart 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN