Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Yapay zeka ve dijital dönüşümün öncüleri Frankfurt'ta bir araya geliyor

Avrupadan Network'ün düzenlediği, yapay zeka ve dijital dönüşümün öncülerinin bir araya geleceği Türk-Alman Ekonomi Zirvesi, 18 Mayıs 2024 Cumartesi Günü Frankfurt'ta. Detaylar haberimizde...

Yapay zeka ve dijital dönüşümün öncüleri Frankfurt'ta bir araya geliyor

Frankfurt, Almanya-Avrupadan Network tarafından düzenlenen Türk-Alman Ekonomi Zirvesi, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü, yapay zeka ve dijital dönüşümün geleceğini tartışmak üzere iş dünyası liderlerini, politika yapıcıları ve teknoloji uzmanlarını bir araya getirecek. Kempinski Otel Frankfurt Gravenbruch'ta gerçekleşecek olan bu önemli etkinlik, saat 10.00'da başlayıp 18.00'e kadar sürecek toplantılar ve ardından 18.00 - 20.00 saatleri arasında bir akşam yemeği ile katılımcıları ağırlayacak.

Yapay zeka ve dijital dönüşümün öncüleri bir arada

Zirve, yapay zeka ve dijital dönüşüm alanlarında dünya çapında tanınmış konuşmacıları ve panelistleri ağırlayacak. Katılımcılar, yapay zekanın iş dünyası, ekonomi ve toplum üzerindeki etkileri, dijital dönüşüm stratejileri, yenilikçi teknolojilerin iş modellerine entegrasyonu gibi konularda derinlemesine bilgi alışverişinde bulunacaklar. Ayrıca, bu teknolojik ilerlemelerin etik ve sürdürülebilirlik boyutları da masaya yatırılacak.

Türk-Alman işbirliğinin güçlendirilmesi

Zirve, Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik işbirliğini daha da güçlendirme fırsatı sunuyor. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması, yatırım olanaklarının genişletilmesi ve ortak girişimlerin teşvik edilmesi gibi konular, etkinlikte öne çıkan başlıklar arasında yer alacak. Ayrıca, dijital dönüşüm ve yapay zeka alanlarında işbirliği yapılacak projeler ve ortaklıklar da gündeme gelecek.

Networking ve işbirliği olanakları

Türk-Alman Ekonomi Zirvesi, katılımcılara benzersiz networking fırsatları sunarak, sektör liderleri, girişimciler ve politika yapıcılar arasında işbirliği ve ortaklık kurma imkanı sağlayacak. Akşam yemeği ve çeşitli sosyal etkinlikler, katılımcıların birbirleriyle tanışmaları ve potansiyel işbirlikleri için zemin hazırlayacak.

Zirve, yapay zeka ve dijital dönüşümün geleceğine yön vermek isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu önemli etkinlik, Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik ve teknolojik işbirliğini yeni bir seviyeye taşıyacak.

Konuşmacılar

Zirvede birçok sektörden alanında uzman isimler ve siyasetçiler konuşacak. Zirvenin konuşmacıları şöyle:

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Josef, CDU eski Genel Başkanı Armin Laschet, Berlin Üniversitesi Yapay Zeka Laboratuvarı Başkanı Prof. Dr. Şahin Albayrak, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, KfW IPEX-Bank İcra Kurulu Başkanı Belgin Rudack, BIGCHEFS Kurucusu ve YK Başkanı Gamze Cizreli, Frankfurt RheinMain GmbH İcra Kurulu Başkanı Eric Menges, Faladdin & Binnaz Kurucu Ortağı ve Teknolojiden Sorumlu Başkanı Kaya Diker, Squamobi Technologies Inc. CEO'su ve Kurucu Ortağı Reyhan Çepik, American Express Dijital Satın Alma, Sigorta Hizmetleri ve İş Geliştirme Direktörü Khalid Zouine, APX İcra Kurulu Başkanı Dr. Udo Bork.

Zirveye bilet almak için tıklayın

Geri Dön 08 Mayıs 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN