Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
21 Mayıs 2024 Salı

Wagenknecht: Kimse bizi geçemez

Son anketlerde yüzde 11'e yakın oy oranına ulaşan Sahra Wagenknecht ittifakı (BSW), seçimler için iddialı. BSW lideri Sahra Wagenknecht, 'büyük başarı' hedeflediklerini belirtti.

Sahra Wagenknecht ittifakı (BSW), 1 Eylül Cumartesi günü yapılacak Saksonya eyalet seçimleri için adaylarını açıkladı. Anketlerde yüzde 11 destek bulan BSW'nin liste başında, eski Sol Partili Federal Meclis Üyesi Sabine Zimmermann ve üniversite profesörü Jörg Scheibe yer alıyor. Zimmermann, "Hükûmeti ve eyalet parlamentosunu değiştireceğiz" dedi.

Wagenknecht: Kimse bizi geçemeyecek

Sahra Wagenknecht, seçimlerde büyük bir başarı hedeflediklerini belirterek, "Kimse bizi geçemeyecek. Profesyonel bir programımız var" dedi. Talepleri arasında, ilkokul derslerinde akıllı telefon veya tablet kullanılmaması, Saksonya'da doktor sıkıntısıyla mücadele için bir tıp fakültesi kurulması, kontrolsüz göçün durdurulması, sığınmacılar için ödeme kartı getirilmesi ve eyalet parlamentosunun Corona politikası hakkında bir araştırma komisyonu kurulması bulunuyor.

Wagenknecht'ten Kretschmer’e zeytin dalı

Wagenknecht, Saksonya Başbakanı Michael Kretschmer'in (CDU), Ukrayna ve Rusya konusunda Taurus füzeleriyle ilgili olarak Friedrich Merz'den farklı bir yol izlemesini övdü. Ayrıca, Kretschmer'in Yeşiller Partisi'ne yönelik eleştirilerini de memnuniyetle karşıladığını belirtti. "Yeni siyaset ancak BSW ile başarılabilir" diyen Wagenknecht, Kretschmer’e ortaklık için zeytin dalı uzattı.

Kretschmer, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, BSW'lilerin kim olduğunu bilmediğini, ancak Wagenknecht'i Federal Meclis'teki döneminden tanıdığını söylemişti.

Geri Dön 21 Mayıs 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN