Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
05 Temmuz 2024 Cuma

Wagenknecht hem hükûmete hem muhalefete yüklendi

Potsdam'da düzenlenen parti toplantısında konuşan BSW'nin kurucusu Sahra Wagenknecht, hem federal hükûmete hem de ana muhalefete sert biçimde yüklendi.

Sahra Wagenknecht İttifakı (BSW) kurucusu Sahra Wagenknecht, Potsdam’da düzenlenen parti toplantısında Almanya'daki mevcut siyasi gelişmeleri sert bir şekilde eleştirdi. Trafik ışığı koalisyonunun kararlarını "tamamen çılgınca" olarak nitelendiren Wagenknecht, bu kararların Doğu Almanya'nın son günlerini hatırlattığını söyledi.

"Federal Cumhuriyet'in çok uzun zamandır en kötü hükûmeti"

Wagenknecht, politikacıların söyledikleri ile insanların gerçek yaşamları arasında bağlantı olmadığını belirtti ve federal hükûmeti "Federal Cumhuriyet'in çok uzun zamandır en kötü hükûmeti" olarak tanımladı. Trafik ışığı koalisyonunun dünyadaki krizleri bahane etmesini ise "lanet olası bir yalan" olarak niteledi ve Almanya'nın bu krizlerin dibinde olduğunu savundu.

CDU'ya da yüklendi: En kötü muhalefet

Wagenknecht, Birlik partilerini de eleştirerek özellikle CDU'nun Ukrayna'ya uzun menzilli silah sağlama taleplerini "en kötü muhalefet" olarak tanımladı. Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaşının sona ermesi ve Batı'nın Rusya'ya yönelik yaptırımlarının kaldırılması, BSW'nin eyalet seçimleri programının temel noktalarını oluşturuyor. Wagenknecht, Ukrayna'nın Rusya ile müzakereye teşvik edilmesi ve Rus doğal gazı ile petrolünü yeniden doğrudan ithal etmeye başlanması çağrısında bulundu.

Geri Dön 05 Temmuz 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN