Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
22 Nisan 2024 Pazartesi

Vicdanlı dolandırıcı

Leipzig'de bir bira bahçesi işletmecisi, kasasında sahte para bulunca bu durumu Instagram üzerinden duyurdu. Bu paylaşımı gören dolandırıcı, işletmeciye gerçek para içeren bir mektup göndererek özür diledi.

Zum Wilden Heinz adlı bira bahçesinin çalışanları, yoğun geçen bir hafta sonu sonrasında kasalarını kontrol ederken, bir garsonun aldığı çiçeklerle birlikte sahte bir 20 avroluk banknot fark etti. Banknotun üzerinde 'prop copy' yazısı bulunuyordu, bu da banknotun aslında film veya tiyatro prodüksiyonları için üretilmiş bir sahte para olduğunu gösteriyordu.

Dolandırıcının vicdan azabı ve özür mektubu

Bira bahçesi sahibinin Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası, dolandırıcı vicdan azabı çekerek işletmeciye posta yoluyla bir mektup gönderdi. Mektupta, "Üzgünüm, hafta sonu yanlışlıkla yanlış parayla ödeme yaptım, işte doğrusu" ifadeleri yer alıyordu ve mektuba gerçek bir 20 avroluk banknot eklenmişti.

İşletmecilerin takdirini topladı

Bu olay, Leipzig'deki diğer işletmeciler tarafından büyük takdir topladı. Dolandırıcının dürüst davranışı, olumlu bir hava yarattı ve Zum Wilden Heinz barının sahibi, dolandırıcının bu jestini sosyal medyada paylaşarak hikâyeyi daha da yaygınlaştırdı.

Geri Dön 22 Nisan 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN