Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
26 Mart 2024 Salı

Ukrayna’dan göç korkusu: Tarihi bir göç krizi kapıda

Almanya'da ESI Göç Uzmanı Gerald Knaus, Ukrayna'nın savaşı kaybetmesi hâlinde, 1940'lardan bu yana görülen en büyük mülteci krizinin yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Avrupa İstikrar Girişimi (ESI) Göç Uzmanı Gerald Knaus, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın, Almanya ve Avrupa'nın göç politikaları üzerinde ciddi etkileri olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Tagesspiegel gazetesine konuşan Knaus, Ukrayna'nın savaşı kaybetmesi durumunda 10 milyon insanın daha mülteci durumuna düşebileceğini belirtti ve Avrupa'da göç nedenlerini ele almanın en etkili yolunun Ukrayna'ya destek vermek olduğunu vurguladı.

"Avrupa 1940'lardan bu yana görülen en büyük mülteci krizini eşiğinde"

Knaus, Avrupa'nın 1940'lardan bu yana en büyük mülteci krizinin eşiğinde olduğunu ve Avrupa Birliği'nin (AB) bu duruma hazırlıksız olduğunu ifade etti. Almanya'nın Aralık ayında 1,2 milyon Ukraynalı mülteciyi barındırdığı ve bu sayının Polonya'daki mültecilerin sayısını geçtiği belirtildi. Knaus'a göre, Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti tek başına, Fransa ve İtalya'nın toplamından daha fazla Ukraynalı mülteciyi kabul etti.

Gazze'den sadece 147 mülteci kabul edilecek

Bu arada, Federal İçişleri Bakanlığı, Almanya'nın Gazze Şeridi'nden 147 kişiyi kabul edeceğini açıkladı. Birlik Meclis Grubu Başkan Yardımcısı Andrea Lindholz, bu kişilerin Yahudi karşıtı tutumlara sahip olmamalarının nasıl sağlanabileceğini öğrenmek istedi. Bakanlığın cevabında, "Güvenlik yetkilileri, nihai kabul kararını vermeden önce bireysel vakalarda güvenlik endişesi olup olmadığını kontrol ediyor" denildi.

Geri Dön 26 Mart 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN