Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
04 Temmuz 2024 Perşembe

Türk vatandaşlarına Hollanda maçı için vize kolaylığı

Almanya'da, Türkiye'nin çeyrek finale kalmasının ardından, 6 Temmuz'daki Türkiye-Hollanda maçı için Türk vatandaşlarına hızlı vize kolaylığı sağlanacak.

Türk vatandaşlarına Hollanda maçı için vize kolaylığı

Türkiye'nin Schengen vize başvurularının reddedilme oranı 2023'te yüzde 16.1'e yükselmişti. Almanya'nın Türkiye'deki üç dış temsilciliğinde randevulardan vize sonuçlanmasına kadar bekleme süresi 1 ila 7 ay arasında değişiyor.

Çeyrek final için vize kolaylığı

Almanya'nın Türkiye'deki Dış Temsilcilikleri, 6 Temmuz'da Berlin'deki Olympiastadion'da oynanacak Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için Türklere vize kolaylığı sağlayacak. Euro 2024 maçlarını yerinde izlemek isteyen Türk vatandaşları için hızlı vize işlemleri yapılacak.

Başvuru şartları ve süreç

Türk Milli Takımı'nın çeyrek finale çıkması nedeniyle, Almanya'nın Türkiye'deki dış temsilcilikleri, maça bileti olan taraftarların vize işlemlerini hızlandıracak. İlgilenen başvuru sahipleri en geç bugün randevusuz olarak başvuruda bulunabilirler. Başvurular, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki iDATA vize kabul merkezlerinde yapılacak ve önceden randevu alınması gerekmeyecek. Tüm şartların yerine getirilmesi halinde vizenin en geç 5 Temmuz'da çıkması hedefleniyor.

Gerekli belgeler

Başvuru için gereken belgeler arasında eksiksiz ve imzalanmış vize başvuru formu, pasaport, vesikalık fotoğraf, seyahat sağlık sigortası, vize harcı, nüfus kayıt örneği, uçuş ve konaklama rezervasyonları, Avrupa Şampiyonası maçı biletinin sipariş onayı ve bilet numarası bulunuyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Öte yandan, her kişi için ayrı başvuru yapılmalı ve gerekli belgeler eksiksiz sunulmalıdır. Başvuruların sınırlı sayıda taraftar için geçerli olduğu unutulmamalıdır.

Geri Dön 04 Temmuz 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN