Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
17 Ocak 2024 Çarşamba

Türk damat ve Alman gelinin düğününü polis bastı

Viyana'da 27 yaşındaki Türk vatandaşı Hamza ile 40 yaşındaki Alman vatandaşı Gundula'nın düğününü polis bastı. Hamza, sınır dışı edildi.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da, 27 yaşındaki Türk vatandaşı Hamza ile 40 yaşındaki Alman vatandaşı nişanlısı Gundula’nın düğününü polis bastı. Salona gelen polisler, iddiaya göre, “Bugün evlenemeyeceksiniz” diyerek Hamza’yı gözaltına aldı ve sınır dışı işlemlerini başlattı.

Salona giren 12 polis, Hamza’nın ülkede kaçak kaldığını söyleyerek nikâh masasından kaldırdı. Hamza’nın avukatının açıklamasına göre; Türkiye’ye gönderilen Hamza, direkt olarak askerlik şubesine teslim edilecek. Avukat Gregor Klammer, Avusturya’nın bu hareketinin yasa dışı olduğunu savundu.

Bild’e konuşan Alman gelin Gundula, içeri giren 12 polisten birinin “Saat şu an 08.52 ve siz gözaltına alındınız. Bizimle gelin” dediğini aktardı.

Çiftin Viyana’da çalıştıkları restoranda tanıştıkları belirtildi. Restoranda Hamza’nın aşçı, aynı zamanda psikoloji öğrencisi olan Gundula’nın ise yarı zamanlı garsonluk yaptığı ifade edildi.

Geri Dön 17 Ocak 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN