Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
30 Ekim 2023 Pazartesi

SPD'den Schröder'a onur belgesi

Almanya'nın eski Başbakanı Gerhard Schröder, Sosyal Demokrat Parti'ye (SPD) 60 yıllık üyeliği için onur belgesi aldı.

Onur belgesi töreni Hannover'de gerçekleşti ve Schröder'a, eski Federal İçişleri Bakanı Otto Schily ile Hannover eski Belediye Başkanı Herbert Schmalstieg gibi bazı davetliler katıldı. Ancak Schröder'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın ilişkisi nedeniyle SPD'nin eş başkanları Saskia Esken ve Lars Klingbeil törene katılmadı. Schröder ve eşi So-yen Schröder-Kim, etkinliğe arka kapıdan girdi. Tören, yaklaşık 40 davetlinin katıldığı basın mensuplarının alınmadığı bir atmosferde gerçekleşti.

"Ben de eşitler arasındaki bir eşitim"

Herbert Schmalstieg, etkinlikte bir övgü konuşması yaptı ve ardından Schröder'a Saskia Esken ve Lars Klingbeil'in imzalarını taşıyan onur belgesini sundu. Schröder, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, bu tür onur belgelerinin 25, 50 ve 60 yıl boyunca SPD üyeliği sürdürenlere verildiğini belirtti ve "Tüm SPD üyeleri eşittir. Ben de bu eşitler arasındaki bir eşitim" şeklinde konuştu.

İstifaya davet edildi

Schröder, Ukrayna'da savaşın başlamasının ardından 2006 yılından bu yana Rus enerji devleri Rosneft ve Gazprom şirketlerinin yönetim kurullarında görev aldığı için SPD'nin tepkisini çekmiş ve istifaya çağrılmıştı. Ancak Schröder istifasını kabul etmedi ve partiden ihraç edilmemekte direndi. Schröder'e istifa çağrıları devam ediyor. SPD yönetimi ise Schröder'i partiden atma yoluna gitmeyi göze almamakla suçlanıyor.

Geri Dön 30 Ekim 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN