Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
13 Ocak 2024 Cumartesi

Söder: AfD'nin hedefi Almanya'da Putin'i iktidara geçirmek

Bavyera Başbakanı Markus Söder, Potsdam'daki toplantıya ilişkin açıklamasında, 'AfD'nin hedefinin Putin'i Almanya'da iktidara getirmek' olduğunu iddia etti.

Almanya'da AfD'nin de katılımıyla Potsdam'da düzenlenen gizli toplantıda, milyonlarca insanın sınır dışı edilmesi planlarının tartışıldığı iddia edildi. Bu iddialar, ülkede büyük tepkilere neden oldu.

Söder: AfD'nin hedefi Putin'i Almanya'da iktidara geçirmek

Bavyera Başbakanı Markus Söder, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu, hayal edebileceğiniz en karanlık ve en iğrenç şeyi anımsatıyor" dedi. Söder, AfD ile siyasi olarak mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "AfD'nin hedefinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Almanya'da iktidarı ele geçirmesinden başka bir şey olmadığının açıkça ifade edilmesi gerekiyor" dedi.

Söder: Erken seçim çağrımı yineliyorum

Söder, toplantıyla ilgili olarak trafik ışığı koalisyonuna da yüklendi. Söder, "Trafik ışığı koalisyonu halkın güvenini ve meşruiyetini kaybettiğini kabul etmeli" dedi. Söder, erken seçim çağrısını yineleyerek, "Radikal gruplarla mücadelenin anahtarı, halkın sorunlarını kabul etmek ve birlikte çözüm bulmaktır" dedi.

AfD: Toplantıda sınır dışı etme konusu ele alınmadı

AfD ise toplantıda sınır dışı etme konusunun ele alınmadığını iddia etti. AfD Sözcüsü Tino Chrupalla, "Toplantıda sınır dışı etme konusu ele alınmadı. Toplantının amacı, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini tartışmaktı" dedi.

Geri Dön 13 Ocak 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN