Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
16 Mart 2024 Cumartesi

Plastik BahnCard’lar tarih olacak

Deutsche Bahn, 9 Haziran'dan itibaren 'Bahncard 25 ve Bahncard 50' indirim kartlarını sadece dijital formatında sunacak.

Plastik BahnCard’lar tarih olacak

Bu adım, şirketin sürdürülebilirlik ve dijitalleşme çabalarının bir parçası olarak geldi. Zaten şirketin bilet satışlarının yüzde 84'ü dijital ve Bahncard kullanıcılarının yüzde 60'ı da dijital teklifi tercih ediyor. Müşterilere, kartların artık yalnızca dijital formatta sunulacağı bildirilirken, yazdırılabilir bir belge seçeneği de olacağı açıklandı. Bu değişiklikle yıllık 30 ton plastik tasarruf edilmesi bekleniyor. 

Ancak Federal Tüketici Koruma Birliği'nin (vzbv) anketine göre, Almanların yüzde 64'ü, tren bileti rezervasyonlarının yalnızca internet veya uygulama üzerinden yapılmasını olumsuz buluyor. 50 yaş üstü katılımcılar arasında bu oran yüzde 75'e çıkıyor. Tüketicilerin kişisel veri paylaşımı konusundaki çekinceleri, akıllı telefonların şarjının bitmesi veya cihazları yeterince iyi kullanamama endişeleri bu tepkide etkili oldu.

Geri Dön 16 Mart 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN