Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
13 Nisan 2024 Cumartesi

Ödeme kartı Federal Meclis'ten geçti

Almanya'da Federal Meclis, sığınmacı ve mültecilere nakit yardım yerine ödeme kartı sağlanmasını içeren anlaşmayı onayladı.

Değişiklik, Sığınmacılara Yardım Yasası'nda yapıldı ve artık devlet, yaşam giderlerini bir kısmını ödeme kartı aracılığıyla karşılayacak. Ödeme kartı sistemi, göçmenlerin yurt dışındaki kaçakçılara veya ailelerine para göndermelerini önlemeyi amaçlıyor. Federal Meclis'te SPD, Yeşiller ve FDP'nin desteğiyle kabul edilen yasaya AfD ve BSW da kabul oyu kullandı. Ancak CDU/CSU, Sol Parti ve Yeşiller Partisi'nden bazı üyeler bu değişikliğe karşı oy verdi.

Yerel yönetimler, nakit kart sahiplerinin ne kadar para çekebileceklerine karar verecek. Başbakan Olaf Scholz ve eyalet başbakanları bu projeye 6 Kasım'da onay vermişti. Böylece, yerel makamlar, çekilecek miktarı bireysel ihtiyaçlar ve yerel koşullar göz önünde bulundurarak belirleyecek.

Ancak, nakit hizmetin devam edebilmesi için gerekli ihtiyaçlar karşılanamazsa, bu hizmetin nakit olarak sunulması gerekecek. Bu değişiklik, sığınmacıların aldığı yardım miktarını değiştirmeyecek, ancak nakit yardımın yerini ödeme kartı alacak.

Geri Dön 13 Nisan 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN