Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
25 Haziran 2024 Salı

Macaristan Başbakanı: Almanya artık eski Almanya değil

Başkent Berlin'de Şansölye Olaf Scholz ile görüşen Macaristan Başbakanı Viktor Orban, "Almanya, artık 10 yıl önceki Almanya değil. Her geçen gün daha hızlı bir şekilde göçmenlere ait hâle geliyor" dedi.

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Berlin'de görüştü. Görüşme öncesinde Macaristan devlet radyosu Kossuth'a konuşan Orban, Almanya'nın son yıllarda büyük bir değişim geçirdiğini belirtti.

Orban, "Almanya, artık 10 yıl önceki Almanya değil. Ne önceki lezzeti ne de önceki kokusu kalmış. Almanya, ebeveynlerimizin ve dedelerimizin bize örnek gösterdiği ülke değil" dedi. Eskiden Almanya'nın çalışkan ve düzenli insanlarıyla tanındığını ifade eden Orban, "Fakat Almanya artık renkli, değişmiş ve çok kültürlü bir dünya. Bu büyük bir değişiklik" diye ekledi.

"Almanya her gün daha hızlı şekilde göçmenlere ait hâle geliyor"

Göçmenlerin artık Almanya'da misafir olmadığını ve sol hükûmetler sayesinde vatandaşlık kazandıklarını belirten Orban, "Almanya, her geçen gün daha hızlı bir şekilde göçmenlere ait hâle geliyor. Eğer biz de göçmenlere izin verirsek Macaristan artık bir Macar ülkesi olmaktan çıkacak" dedi. Göç politikası konusunda yapılan hataların geri dönülemez sonuçlar doğuracağını vurguladı. Orban, "Avrupa’da bir nüfus değişikliği programı uygulanıyor. Beyaz Avrupalıların sayısı azalıyor ve Müslüman göçmenlerin sayısı radikal bir şekilde artıyor" dedi.

Orban'a eşlik eden konvoyda kaza: Bir polis öldü, bir polis ağır yaralandı

Öte yandan, Orban'ın Almanya ziyareti sırasında Stuttgart’ta havalimanına giderken konvoyuna eşlik eden iki polis motosikleti ile bir otomobil çarpıştı. Kazada bir polis memuru hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Geri Dön 25 Haziran 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN