Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
12 Nisan 2024 Cuma

Lufthansa grevinin kazananı işçiler oldu

Lufthansa ve Kabin Personeli Sendikası (UFO), 19 bin uçuş görevlisi için maaş artışı konusunda anlaştı. Bu anlaşma ile yaz aylarında grev endişesi sona erdi.

Lufthansa grevinin kazananı işçiler oldu

Lufthansa, uzun süren görüşmelerin ardından kabin personeli için tatmin edici bir anlaşma sağladı. Lufthansa ve Kabin Personeli Sendikası (UFO), 19 bin uçuş görevlisi için maaş artışı konusunda anlaştı. Bu anlaşma ile yaz aylarında grev endişesi sona erdi.

Anlaşma, 3 bin avroluk enflasyon tazminatına ek olarak geriye dönük 36 ay boyunca (2026 sonuna kadar) üç aşamalı olarak yüzde 16,5 ücret artışını içeriyor. Faiz etkisiyle artış yüzde 17,4'e çıkacak.

Kabin Personeli Sendikası (UFO) Baş Müzakerecisi Harry Jaeger, "Sonuçtan çok memnunuz" dedi. Geçen ay, yaklaşık 20 bin personel bir günlük greve gitmişti ve bu, bin uçuşun iptal edilmesine ve 120 bin yolcunun etkilenmesine yol açmıştı.

UFO, Lufthansa ve CityLine'daki yaklaşık 20 bin personel arasında yapılan anlaşma, üç maaş artışını içeriyor ve toplamda yüzde 17,4'lük bir artış sağlıyor. Geçen ay, bir günlük grev yaklaşık 1.000 uçuşun iptal edilmesine neden olmuştu.

Geri Dön 12 Nisan 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN