Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Nisan 2024 Pazartesi

Kumar bağımlısı dolandırıcı 137 suçtan yargılanıyor

Almanya'da, yaşlı vatandaşları yaklaşık 190 bin avro dolandırdığı tespit edilen 46 yaşındaki kumar bağımlısı, 137 suçtan yargılanıyor. 

46 yaşındaki bir kumar bağımlısı, Stuttgart Bölge Mahkemesi'nde yaşlı vatandaşları yaklaşık 190 bin avro dolandırmaktan yargılanıyor. 137 suçla suçlanan sanık, Herrenberg, Leonberg ve Weissach gibi bölgelerde suç işlediği belirtiliyor. Sanığın, yaşlı vatandaşların PIN numaralarını gözetleyerek ve EC kartlarını çalarak dolandırıcılık yaptığı ifade edildi. Bu suç yöntemiyle, 74 ila 90 yaş aralığındaki mağdurların banka hesaplarından büyük miktarlarda para çekildiği ortaya çıktı.

Sanık, yaşamının bir trajedi sonrası kumar bağımlısı olduğunu itiraf etti ve kumar oynamak için gereken parayı sağlamak için hırsızlık yaptığını söyledi. Sanık, özellikle görme ve işitme engelli bir kadını 85 bin avro dolandırdığını kabul etti. Duruşmada, suçun işlendiği diğer yerlerin yanı sıra Fransa'nın Alsace bölgesindeki Hagenau ve Strasbourg şehirlerinin de bulunduğu belirtildi. Sanığın çalınan kartları farklı şehirlerde kullanarak izini kaybettirmeye çalıştığı ancak bir banka çalışanının dikkati sayesinde tespit edildiği ifade edildi.

9 Nisan'da devam edecek duruşmada, sanığın suçunu itiraf etmesi durumunda cezasında indirim yapılmasını öngören bir itiraf pazarlığı olasılığının görüşüleceği belirtildi. Kararın 26 Nisan'da açıklanması bekleniyor.

"Omuz sörfü" olarak adlandırılan bu dolandırıcılık yöntemi, kişisel verilerin omuz üzerinden gözetlenmesini ifade ediyor. Bu tür dolandırıcılık ATM'lerde, toplu taşıma araçlarında, online alışveriş sırasında veya halka açık yerlerde bankacılık işlemleri yapılırken gerçekleşebiliyor.

Geri Dön 08 Nisan 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN