Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Kadınlara özel indirimli gece taksisi

Giessen şehir yönetimi, 1 Haziran'dan itibaren kadınlar için gece taksilerini daha uygun hâle getirecek bir projeyi hayata geçiriyor.

Kadınlara özel indirimli gece taksisi

Hessen eyaletinin Giessen şehrinde yapılan bir araştırma, kadınların neredeyse üçte ikisinin (yüzde 61) gece kulübe giderken veya dönerken kendilerini güvende hissetmediğini ortaya koydu. Bu durumu ele alan Giessen şehir yönetimi, 1 Haziran'dan itibaren kadınlar için gece taksilerini daha uygun hâle getirecek bir projeyi hayata geçiriyor. Proje kapsamında, gece taksi yolculukları için 5 avroluk indirim kuponları sunulacak.

Bu indirim kuponları, 14 yaş ve üzeri kız çocukları, kadınlar, trans bireyler ve farklı cinsiyetlerde tanımlanan kişiler tarafından turizm danışma ofisinden veya belediye ofisinden alınabilecek. Kuponlar, akşam 21.00 ile sabah 06.00 arasında, ve karanlık aylar olan kasım ayından mart ayına kadar saat 19.00'dan itibaren kullanılabilir. Her alımda en fazla üç kupon alınabilirken, kişi başına genel bir üst sınır bulunmamaktadır.

Şehir yönetimi, bu indirim kuponları için 100 bin avroluk bir bütçe ayırdı ve kuponlar, bütçe tükenene kadar dağıtılacak. Bu girişim, gece saatlerinde kadınların ve diğer uygun kişilerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Geri Dön 11 Mayıs 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN