Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Nisan 2024 Perşembe

Kabinede yer alacak adayları ‘medyum’ incelemiş

Alman hükûmetine darbe planıyla suçlanan aşırı sağcı İmparatorluk Vatandaşları'nın, darbeden sonra seçilecek bakanları medyum tarafından belirlediği öğrenildi.

Kabinede yer alacak adayları ‘medyum’ incelemiş

Almanya'da, hükûmete darbe yapma planlarıyla suçlanan aşırı sağcı 'İmparatorluk Vatandaşları' adlı örgütün üyeleri yargı önüne çıkıyor. Prens 13'üncü Heinrich Reuss liderliğindeki örgüt, Başbakan Olaf Scholz dahil birçok kişiyi darbenin ardından yargılamayı hedefliyordu. Örgütün medyum danışmanı Thomas T., darbeden sonra 'gelecekteki hükûmette' yer alacak olası adayları doğum tarihlerine göre ruhsal olarak inceledi.

Darbe sonrası planlar ve suçlamalar

29 Nisan'da başlayacak olan dava kapsamında, terör örgütü üyesi olmakla suçlanan zanlılar arasında eski özel tim görevlisi Peter Wörner de bulunuyor. Wörner, aralarında Başbakan Scholz'un da olduğu siyasileri ve ünlü TV sunucularını darbe sonrası savaş mahkemesine çıkarmayı planladığı iddia ediliyor. Bild gazetesinde yer alan habere göre, Wörner'in uzun bir yargılanacaklar listesi hazırladığı ve bu listede CDU Genel Başkanı Friedrich Merz ile TV'de siyasi talk şov programı sunan Markus Lanz ve Sandra Maischberger'in de isimlerinin yer aldığı belirtiliyor.

Silah alımı iddiaları

Darbecilerin, İsviçre'deki silah tüccarları ve organize suç örgütü 'Ricci Kardeşler'den 138 bin avro değerinde silah satın almayı planladıkları da iddialar arasında. Bu dava, Almanya'da aşırı sağcı bir örgütün hükümeti devirme girişimine ilişkin endişeleri artırıyor.

Geri Dön 18 Nisan 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN