Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Nisan 2024 Salı

"İsrail'e silah tedarikine derhal son verin"

Yaklaşık 600 üst düzey Alman kamu çalışanı, Başbakan Olaf Scholz'e yazdıkları mektupta 'İsrail'e silah tedarikine derhal son verilmesi' çağrısında bulundu.

Haber portalı Freiheitsliebe tarafından yayımlanan mektupta; Alman hükûmetinin İsrail'e silah sevkiyatını durdurması ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinli mültecilere yardım eden UNRWA'ya desteğin devam ettirilmesi istendi. Mektupta, İsrail'e yaptırım uygulanması ve Almanya'nın siyasi ve ekonomik ilişkileri dondurması da talep edildi.

İmzacılar: İsrail karşıtı görüş beyan etmekten korkuyoruz

İsimsiz kalan imzacılar, görüşlerini dile getirmekten dolayı suçlanma ve cezalandırılma korkusu yaşadıklarını da dile getirdi. Mektupta, Almanya'da ifade özgürlüğünün 2023 ve 2024'te bu kadar kısıtlanmış olmasının son derece kaygı verici olduğu belirtildi.

Almanya'nın 2023 yılında İsrail'e 326,5 milyon avro değerinde silah ihracatını onayladığı ve İsrail'e gönderilen silahların yüzde 99'unun ABD ve Almanya tarafından tedarik edildiği, Almanya'nın ise ikinci büyük tedarikçi olduğu biliniyor.

Geri Dön 09 Nisan 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN