Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da yılın en sıcak günü - 26 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
14 Ekim 2023 Cumartesi

İnsan kaçakçıları polisten kaçarken kaza yaptı

Bavyera'da insan kaçakçılığı faaliyetlerine karıştığı düşünülen bir araç kaza yaptı. Kazada, biri 6 yaşında çocuk olmak üzere en az 7 kişi öldü.

Almanya'nın Bavyera eyaletinde, A 94 otoyolunda meydana gelen büyük bir trafik kazasında, biri 6 yaşında kız çocuğu olmak üzere en az 7 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

Polis raporlarına göre, Viyana plakalı bir aracın insan kaçakçılığı faaliyetlerine karıştığı şüphesiyle gerçekleşen bu kaza, Waldkraiburg/Ampfing kavşağı yakınlarında bu sabah meydana geldi. Şüpheli araç, Avusturya-Almanya sınırına yaklaşık elli kilometre uzaklıktaki otoyolda yapılan kontrol sırasında kaçmaya çalışırken devrildi.

Kazada yer alan minibüste toplamda 23 kişi bulunuyordu, ve bu kişilerin Suriye ve Türkiye'den geldiği belirtiliyor. Polis, yalnızca dokuz kişi için tasarlanmış bir Vito aracının aşırı kalabalık bir şekilde doldurulduğunu ve çoğu kişinin kemer takmadığını bildirdi.

Polis Sözcüsü Stefan Sonntag, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Mevcut bilgilere göre, şüpheli bir kaçakçının yaralılar arasında olabileceğini" belirtti.

Kaza sonrasında Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, bu trajik olaya dair üzüntüsünü dile getirdi ve sürücünün insanlık dışı davranışını kınadı. Herrmann, sınırdaki acil kontrol noktalarının daha da güçlendirilmesinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Polis şu anda muhtemel bir cinayeti araştırıyor ve sürücünün Viyana'daki dairesi de polis tarafından aranmış durumda. Sadece birkaç gün önce, şüpheli bir araç Burghausen yakınlarında federal polisten kaçmış ve iki kişinin ağır yaralanmasına neden olmuştu.

Geri Dön 14 Ekim 2023 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN