Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
04 Aralık 2023 Pazartesi

Hırsız çetesi lideri İspanya'da yakalandı

Alman otoyollarında, TIR'ların brandalarını keserek pahalı ürünler çalan çetenin liderlerinden biri, Alman ve İspanyol polisinin ortak operasyonuyla yakalandı.

İspanyol Ulusal Polisi, Alman Federal Kriminal Polis Ofisi (BKA) ile işbirliği yaparak, Mallorca adasındaki Can Pastilla kasabasında bir Polonyalı vatandaşı tutukladı. Tutuklanan kişinin, uluslararası bir hırsızlık çetesinin liderlerinden biri olduğu iddia ediliyor.

Çetenin, ağırlıklı olarak pahalı televizyonlar, elektrikli süpürgeler, oyuncaklar ve bisikletler gibi ürünleri çaldığı belirtiliyor. Polise göre çete üyeleri, özellikle ilgi çekici markalı mallar için uzun yol kamyon şoförlerinin güzergahlarını ve yolculuk sürelerini bile araştırıyordu.

Sürücüler, sürüş ya da dinlenme sürelerine uymak için kamyonlarını Alman otoyol servis alanlarına ve dinlenme tesislerine park ettiklerinde, çetenin saldırıya geçtiği söyleniyor. TIR sürücüleri yemek yerken ya da uyurken, hırsızların gizlice treylerlerin brandalarını açtıkları, yükleme alanlarını aradıkları ve ardından yıldırım hızıyla boşalttıkları belirtiliyor. Daha sonra çalıntı mallarla birlikte kendilerine sağlanan araçlarla kaçıyorlardı.

Suçluların ganimeti başlangıçta Polonya'da odaları, kilerleri ya da garajları olan depolarda sakladıkları söyleniyor. Malların daha sonra internet platformları ya da doğrudan mağazalar aracılığıyla satıldığı iddia ediliyor. Şüpheli beynin bisiklet kiralama dükkanında da hırsızlıklardan elde edilen bisikletlerin bulunduğu söyleniyor.

Polis, operasyonda toplam 96 bisiklet (115 bin avro değerinde), oyuncak setleri (32 bin avro değerinde), elektrikli süpürgeler (41 bin avro değerinde) ve televizyonlara (64 bin avro değerinde) el koydu. Çete üyeleri hakkında Avrupa tutuklama emri çıkarıldı.

Geri Dön 04 Aralık 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN